+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Gala Hotel Excelsior Recenze

Hodnocení hotelu

89%
Velmi dobré

dle 285 recenzí

  • Personál

    90%
  • Čistota

    94%
  • Vybavení

    86%
  • Pohodlí

    88%
  • Poměr cena/kvalita

    85%
Zobrazit recenze, které napsal:
Seřadit od:
Zobrazit:

Gabriel Molnár

dospělý pár, 2.1.2018

Karlovarský kraj

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Martina Kratochvílová

jednotlivec, 30.12.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Vybavení a komfort hotelu. Krásná vánoční výzdoba. Výborné jídlo.

  • Organizace v jídelně byla chaotická a nezvládnutá. Je to jediná věc, která se nám na celém pobytu nelíbila.

Personál
6
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Eva Kolesová

jednotlivec, 29.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Skvělá masáž.

  • Na recepci nám nedokázali poradit kulturní vyžití.

Personál
10
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Petra Pechmanová

jednotlivec, 28.11.2017

Plzeňský kraj

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

dospělý pár, 27.11.2017

Plzeňský kraj

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Pani maserky byly moc mile a sikovne, usmevava a velmi vstricna recepcni pri prijezdu take potesi, pan kuchar vydavajici teply raut byl taktez moc mily a ochotny.

  • Slavnostni vecere mela byt v Churchill's pubu, ktery uz pry ale hotelu od srpna nepatri (jelikoz jsme hotel navstivili na konci listopadu, ocekaval bych, ze stranky hotelu ci spa.cz budou uz aktualizovany, popr. nas na tuto skutecnost upozorni nekdo drive, nez recepcni pri prijezdu). U 4* hotelu bych ocekaval parkovani v cene pobytu, navic pouhych 13 parkovacich mist nalezicich k hotelu mi prijde vcelku malo... Pani, ktera byla na recepci od soboty, by jiste slusel usmev, pozdravem by urcite take nikoho neurazila.

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Andrea Brodská

jednotlivec, 20.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
58 %
  • Hotel je na dobrém místě, kousíček od kolonády. Služby wellness opravdu kvalitní, když je to možné,vychází vám vstříc s termíny a úpravami masáží atd. :) Personál wellness služeb milý a příjemný. Výhled z hotelu na okolní kopce, (bylo nasněženo a bylo to opravdu krásné)

  • Hotel s malým parkovacím zázemím za 250,-/den, jinak všude zony :/ Vybavení hotelu je zastaralé a opotřebované. Úklid pokojů velmi průměrný. Stravování a obsluha hodně průměrné.

Personál
8
Služby
6
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Anonym

jednotlivec, 20.11.2017

Plzeňský kraj

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Šárka H.

dospělý pár, 31.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Ubytování Jídlo Personál Procedury Procházky Vše na 1*

  • nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 23.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Ideání umístění hotelu - všude bylo blízko. Velice příjemný a vstřícný personál. Výborné jídlo.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana Mašková

dospělý pár, 4.10.2017

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Ubytování na úrovni, ticho a klid, příjemné prostředí, kvalitní služby recepce, kvalitní wellnes služby, velmi chutné jídlo - pochvala pro pana šéfkuchaře a jeho kolegy a pochvala i pro obsluhující personál v restauraci 1900.

  • Jelikož rádi snídáme společně a v klidu, tak nám trošku nevyhovovalo časování procedur v době snídaně (od 8:00 do 9:30 hodin), kdy v sedm hodin je na snídani brzo a po procedurách je na snídani už pozdě, v 10:00 hodin se restaurace 1900 již pomalu uzavírá.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dana Fialová

dospělý pár, 3.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • S pobytem jsme byli spokojeni, rádi se sem vrátíme znovu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Lešková Martina

jednotlivec, 3.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Výborný personál na jedničku!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Rábek

dospělý pár, 6.9.2017

Karlovarský kraj

  • Celkové hodnocení
82 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Miroslava Škovranová

jednotlivec, 25.8.2017

Plzeňský kraj

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Hotel čistý klid a pohoda i když je hotel v centru, při zavřených oknech není slyšet hluk z hlavní ulice polopenze vyhovující personál všímavý a vstřícný

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Marcela Pavlíková

jednotlivec, 11.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Výborná kuchyně a výběr jídel, celková ochota a vstřícnost personálu

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Monika

dospělý pár, 18.6.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Karel Novák

jednotlivec, 13.6.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Vše.Navíc vyzdvihuji ochotu a perfektní servis kuchyně a obsluhujícího personálu.

  • Absence českého tisku na recepci a nedostatečnu péče o venkovní popelník před vchodem do hotelu.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

jednotlivec, 28.5.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
54 %
  • výborné načasování procedur skvělé masáže perfektní maséři výborné večeře-výběr i kuchaři krásné okolí,příroda i1.pohled na hotel i do hotelu dobrá práce recepce, ochota vyhovět

  • krátká ordinační doba lékaře a málo času na pacienta problém s internetem žádná nabídka kultury v hotelu,byť i malá žádné sportovní vyžití propojení s dceřiným hotelem častější než po dvou hodinách nebezpečná podlaha ve sprše u snídaně chybí možnost doobjednání jídla-př volské oko obsluha končí ve 20 hod.,není možné si objednat nápoj třeba i na pokoj prach na dveřích chybí rychlovarná konvice-možnost pití snídaně-slabý výběr teplých jídel málo 100 stoprocent. šťáv

Personál
6
Služby
6
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Zdeňka Dvořáková

dospělý pár, 15.5.2017

Jihočeský kraj

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Líbil se nám kuchař,velice milý a ochotný, též na recepci,obě slečny.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Šárka H.

dospělý pár, 2.5.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Vše perfektní Ubytování útulné, čisté Jídlo výborné, velký výběr Veškerý personál hotelu na 1* Krásné okolí a procházky Velice dopuručuji tento hotel!

  • Nemám nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.