+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Gala Hotel Excelsior Отзывы

рейтинг отеля

89%
Очень хороший

by 277 reviews

  • Персонал

    91%
  • Чистота

    94%
  • Оборудование

    87%
  • Комфорт

    88%
  • Соотношение цена / качество

    86%
Show reviews written by:
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 23.10.2017

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Ideání umístění hotelu - všude bylo blízko. Velice příjemný a vstřícný personál. Výborné jídlo.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana Mašková

Пожилые пары, 4.10.2017

Ústecký kraj

  • Overall rating
100 %
  • Ubytování na úrovni, ticho a klid, příjemné prostředí, kvalitní služby recepce, kvalitní wellnes služby, velmi chutné jídlo - pochvala pro pana šéfkuchaře a jeho kolegy a pochvala i pro obsluhující personál v restauraci 1900.

  • Jelikož rádi snídáme společně a v klidu, tak nám trošku nevyhovovalo časování procedur v době snídaně (od 8:00 do 9:30 hodin), kdy v sedm hodin je na snídani brzo a po procedurách je na snídani už pozdě, v 10:00 hodin se restaurace 1900 již pomalu uzavírá.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dana Fialová

Пожилые пары, 3.10.2017

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • S pobytem jsme byli spokojeni, rádi se sem vrátíme znovu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Lešková Martina

одинокий путешественник, 3.10.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Výborný personál na jedničku!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Rábek

Пожилые пары, 6.9.2017

Karlovarský kraj

  • Overall rating
82 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Miroslava Škovranová

одинокий путешественник, 25.8.2017

Plzeňský kraj

  • Overall rating
94 %
  • Hotel čistý klid a pohoda i když je hotel v centru, při zavřených oknech není slyšet hluk z hlavní ulice polopenze vyhovující personál všímavý a vstřícný

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Marcela Pavlíková

одинокий путешественник, 11.7.2017

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Výborná kuchyně a výběr jídel, celková ochota a vstřícnost personálu

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Monika

Пожилые пары, 18.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Karel Novák

одинокий путешественник, 13.6.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Vše.Navíc vyzdvihuji ochotu a perfektní servis kuchyně a obsluhujícího personálu.

  • Absence českého tisku na recepci a nedostatečnu péče o venkovní popelník před vchodem do hotelu.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

одинокий путешественник, 28.5.2017

Čeština

  • Overall rating
54 %
  • výborné načasování procedur skvělé masáže perfektní maséři výborné večeře-výběr i kuchaři krásné okolí,příroda i1.pohled na hotel i do hotelu dobrá práce recepce, ochota vyhovět

  • krátká ordinační doba lékaře a málo času na pacienta problém s internetem žádná nabídka kultury v hotelu,byť i malá žádné sportovní vyžití propojení s dceřiným hotelem častější než po dvou hodinách nebezpečná podlaha ve sprše u snídaně chybí možnost doobjednání jídla-př volské oko obsluha končí ve 20 hod.,není možné si objednat nápoj třeba i na pokoj prach na dveřích chybí rychlovarná konvice-možnost pití snídaně-slabý výběr teplých jídel málo 100 stoprocent. šťáv

Personál
6
Služby
6
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Zdeňka Dvořáková

Пожилые пары, 15.5.2017

Jihočeský kraj

  • Overall rating
92 %
  • Líbil se nám kuchař,velice milý a ochotný, též na recepci,obě slečny.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Šárka H.

Пожилые пары, 2.5.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Vše perfektní Ubytování útulné, čisté Jídlo výborné, velký výběr Veškerý personál hotelu na 1* Krásné okolí a procházky Velice dopuručuji tento hotel!

  • Nemám nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Petra Urbanová

одинокий путешественник, 19.4.2017

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Marta Peroutková

Пожилые пары, 26.3.2017

Plzeňský kraj

  • Overall rating
100 %
  • Do tohoto hotelu jezdíme s manželem pravidelně. Jsme zde velice spokojeni jak s personálem na recepci,tak welness služby.Chtela bych vyzdvihnout profesionalitu welness manažera p.Marka a maserku p. Mirku.Jejich lidský a profesní přístup. Nesmím ,ani opomenout vynikající kuchyní,kde si přijde na své opravdu každý. Jídlo velice chutné a oku lahodící. Tento hotel opravdu vřele doporučuji!!!

  • Nemohu nic vytknout. Byli jsme s manželem velice spokojeni a rádi se zase vrátíme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 28.12.2016

Středočeský kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk Komarek

одинокий путешественник, 20.12.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Viz výše

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Doležal

Пожилые пары, 31.10.2016

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Pozornost personálu Stravování

  • špatný signál TV u většiny českých programů

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Petr Blecha

одинокий путешественник, 31.10.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • postele teploučko ticho jídlo procedury usměvavý personál umístění hotelu

  • všechno bylo o.k.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Sloup

Пожилые пары, 31.10.2016

Plzeňský kraj

  • Overall rating
88 %
  • I když je hotel na frekventované hlavní třídě je tu klid a pohoda.

  • Omezená možnost parkování.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Karel Beran

одинокий путешественник, 14.10.2016

Plzeňský kraj

  • Overall rating
82 %
  • Vše v pořádku

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
6
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.