+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Gala Hotel Excelsior Отзывы

рейтинг отеля

89%
Очень хороший

by 285 reviews

  • Персонал

    90%
  • Чистота

    94%
  • Оборудование

    86%
  • Комфорт

    88%
  • Соотношение цена / качество

    85%
Show reviews written by:
Сортировать по:
Show:

Gabriel Molnár

Пожилые пары, 2.1.2018

Karlovarský kraj

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Martina Kratochvílová

одинокий путешественник, 30.12.2017

Čeština

  • Overall rating
82 %
  • Vybavení a komfort hotelu. Krásná vánoční výzdoba. Výborné jídlo.

  • Organizace v jídelně byla chaotická a nezvládnutá. Je to jediná věc, která se nám na celém pobytu nelíbila.

Personál
6
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Eva Kolesová

одинокий путешественник, 29.11.2017

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • Skvělá masáž.

  • Na recepci nám nedokázali poradit kulturní vyžití.

Personál
10
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Petra Pechmanová

одинокий путешественник, 28.11.2017

Plzeňský kraj

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Пожилые пары, 27.11.2017

Plzeňský kraj

  • Overall rating
72 %
  • Pani maserky byly moc mile a sikovne, usmevava a velmi vstricna recepcni pri prijezdu take potesi, pan kuchar vydavajici teply raut byl taktez moc mily a ochotny.

  • Slavnostni vecere mela byt v Churchill's pubu, ktery uz pry ale hotelu od srpna nepatri (jelikoz jsme hotel navstivili na konci listopadu, ocekaval bych, ze stranky hotelu ci spa.cz budou uz aktualizovany, popr. nas na tuto skutecnost upozorni nekdo drive, nez recepcni pri prijezdu). U 4* hotelu bych ocekaval parkovani v cene pobytu, navic pouhych 13 parkovacich mist nalezicich k hotelu mi prijde vcelku malo... Pani, ktera byla na recepci od soboty, by jiste slusel usmev, pozdravem by urcite take nikoho neurazila.

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Andrea Brodská

одинокий путешественник, 20.11.2017

Čeština

  • Overall rating
58 %
  • Hotel je na dobrém místě, kousíček od kolonády. Služby wellness opravdu kvalitní, když je to možné,vychází vám vstříc s termíny a úpravami masáží atd. :) Personál wellness služeb milý a příjemný. Výhled z hotelu na okolní kopce, (bylo nasněženo a bylo to opravdu krásné)

  • Hotel s malým parkovacím zázemím za 250,-/den, jinak všude zony :/ Vybavení hotelu je zastaralé a opotřebované. Úklid pokojů velmi průměrný. Stravování a obsluha hodně průměrné.

Personál
8
Služby
6
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Anonym

одинокий путешественник, 20.11.2017

Plzeňský kraj

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Šárka H.

Пожилые пары, 31.10.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Ubytování Jídlo Personál Procedury Procházky Vše na 1*

  • nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 23.10.2017

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Ideání umístění hotelu - všude bylo blízko. Velice příjemný a vstřícný personál. Výborné jídlo.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana Mašková

Пожилые пары, 4.10.2017

Ústecký kraj

  • Overall rating
100 %
  • Ubytování na úrovni, ticho a klid, příjemné prostředí, kvalitní služby recepce, kvalitní wellnes služby, velmi chutné jídlo - pochvala pro pana šéfkuchaře a jeho kolegy a pochvala i pro obsluhující personál v restauraci 1900.

  • Jelikož rádi snídáme společně a v klidu, tak nám trošku nevyhovovalo časování procedur v době snídaně (od 8:00 do 9:30 hodin), kdy v sedm hodin je na snídani brzo a po procedurách je na snídani už pozdě, v 10:00 hodin se restaurace 1900 již pomalu uzavírá.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dana Fialová

Пожилые пары, 3.10.2017

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • S pobytem jsme byli spokojeni, rádi se sem vrátíme znovu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Lešková Martina

одинокий путешественник, 3.10.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Výborný personál na jedničku!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Rábek

Пожилые пары, 6.9.2017

Karlovarský kraj

  • Overall rating
82 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Miroslava Škovranová

одинокий путешественник, 25.8.2017

Plzeňský kraj

  • Overall rating
94 %
  • Hotel čistý klid a pohoda i když je hotel v centru, při zavřených oknech není slyšet hluk z hlavní ulice polopenze vyhovující personál všímavý a vstřícný

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Marcela Pavlíková

одинокий путешественник, 11.7.2017

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Výborná kuchyně a výběr jídel, celková ochota a vstřícnost personálu

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Monika

Пожилые пары, 18.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Karel Novák

одинокий путешественник, 13.6.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Vše.Navíc vyzdvihuji ochotu a perfektní servis kuchyně a obsluhujícího personálu.

  • Absence českého tisku na recepci a nedostatečnu péče o venkovní popelník před vchodem do hotelu.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

одинокий путешественник, 28.5.2017

Čeština

  • Overall rating
54 %
  • výborné načasování procedur skvělé masáže perfektní maséři výborné večeře-výběr i kuchaři krásné okolí,příroda i1.pohled na hotel i do hotelu dobrá práce recepce, ochota vyhovět

  • krátká ordinační doba lékaře a málo času na pacienta problém s internetem žádná nabídka kultury v hotelu,byť i malá žádné sportovní vyžití propojení s dceřiným hotelem častější než po dvou hodinách nebezpečná podlaha ve sprše u snídaně chybí možnost doobjednání jídla-př volské oko obsluha končí ve 20 hod.,není možné si objednat nápoj třeba i na pokoj prach na dveřích chybí rychlovarná konvice-možnost pití snídaně-slabý výběr teplých jídel málo 100 stoprocent. šťáv

Personál
6
Služby
6
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Zdeňka Dvořáková

Пожилые пары, 15.5.2017

Jihočeský kraj

  • Overall rating
92 %
  • Líbil se nám kuchař,velice milý a ochotný, též na recepci,obě slečny.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Šárka H.

Пожилые пары, 2.5.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Vše perfektní Ubytování útulné, čisté Jídlo výborné, velký výběr Veškerý personál hotelu na 1* Krásné okolí a procházky Velice dopuručuji tento hotel!

  • Nemám nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.