+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Gala Hotel Excelsior Recenzje

Ocena hotelu

89%
Bardzo dobrze

by 285 reviews

  • Personel

    90%
  • Czystość

    94%
  • Wyposażenie

    86%
  • Komfort

    88%
  • Cena

    85%
Wyświetl recenzje napisane przez:
Sortuj według:
Show:

Gabriel Molnár

para, 2.1.2018

Karlovarský kraj

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Martina Kratochvílová

podróżujący w pojedynkę, 30.12.2017

Čeština

  • Cena ogólna
82 %
  • Vybavení a komfort hotelu. Krásná vánoční výzdoba. Výborné jídlo.

  • Organizace v jídelně byla chaotická a nezvládnutá. Je to jediná věc, která se nám na celém pobytu nelíbila.

Personál
6
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Eva Kolesová

podróżujący w pojedynkę, 29.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
90 %
  • Skvělá masáž.

  • Na recepci nám nedokázali poradit kulturní vyžití.

Personál
10
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Petra Pechmanová

podróżujący w pojedynkę, 28.11.2017

Plzeňský kraj

  • Cena ogólna
72 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

para, 27.11.2017

Plzeňský kraj

  • Cena ogólna
72 %
  • Pani maserky byly moc mile a sikovne, usmevava a velmi vstricna recepcni pri prijezdu take potesi, pan kuchar vydavajici teply raut byl taktez moc mily a ochotny.

  • Slavnostni vecere mela byt v Churchill's pubu, ktery uz pry ale hotelu od srpna nepatri (jelikoz jsme hotel navstivili na konci listopadu, ocekaval bych, ze stranky hotelu ci spa.cz budou uz aktualizovany, popr. nas na tuto skutecnost upozorni nekdo drive, nez recepcni pri prijezdu). U 4* hotelu bych ocekaval parkovani v cene pobytu, navic pouhych 13 parkovacich mist nalezicich k hotelu mi prijde vcelku malo... Pani, ktera byla na recepci od soboty, by jiste slusel usmev, pozdravem by urcite take nikoho neurazila.

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Andrea Brodská

podróżujący w pojedynkę, 20.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
58 %
  • Hotel je na dobrém místě, kousíček od kolonády. Služby wellness opravdu kvalitní, když je to možné,vychází vám vstříc s termíny a úpravami masáží atd. :) Personál wellness služeb milý a příjemný. Výhled z hotelu na okolní kopce, (bylo nasněženo a bylo to opravdu krásné)

  • Hotel s malým parkovacím zázemím za 250,-/den, jinak všude zony :/ Vybavení hotelu je zastaralé a opotřebované. Úklid pokojů velmi průměrný. Stravování a obsluha hodně průměrné.

Personál
8
Služby
6
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 20.11.2017

Plzeňský kraj

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Šárka H.

para, 31.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Ubytování Jídlo Personál Procedury Procházky Vše na 1*

  • nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 23.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
98 %
  • Ideání umístění hotelu - všude bylo blízko. Velice příjemný a vstřícný personál. Výborné jídlo.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana Mašková

para, 4.10.2017

Ústecký kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Ubytování na úrovni, ticho a klid, příjemné prostředí, kvalitní služby recepce, kvalitní wellnes služby, velmi chutné jídlo - pochvala pro pana šéfkuchaře a jeho kolegy a pochvala i pro obsluhující personál v restauraci 1900.

  • Jelikož rádi snídáme společně a v klidu, tak nám trošku nevyhovovalo časování procedur v době snídaně (od 8:00 do 9:30 hodin), kdy v sedm hodin je na snídani brzo a po procedurách je na snídani už pozdě, v 10:00 hodin se restaurace 1900 již pomalu uzavírá.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dana Fialová

para, 3.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • S pobytem jsme byli spokojeni, rádi se sem vrátíme znovu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Lešková Martina

podróżujący w pojedynkę, 3.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Výborný personál na jedničku!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Rábek

para, 6.9.2017

Karlovarský kraj

  • Cena ogólna
82 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Miroslava Škovranová

podróżujący w pojedynkę, 25.8.2017

Plzeňský kraj

  • Cena ogólna
94 %
  • Hotel čistý klid a pohoda i když je hotel v centru, při zavřených oknech není slyšet hluk z hlavní ulice polopenze vyhovující personál všímavý a vstřícný

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Marcela Pavlíková

podróżujący w pojedynkę, 11.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • Výborná kuchyně a výběr jídel, celková ochota a vstřícnost personálu

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Monika

para, 18.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Karel Novák

podróżujący w pojedynkę, 13.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Vše.Navíc vyzdvihuji ochotu a perfektní servis kuchyně a obsluhujícího personálu.

  • Absence českého tisku na recepci a nedostatečnu péče o venkovní popelník před vchodem do hotelu.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 28.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
54 %
  • výborné načasování procedur skvělé masáže perfektní maséři výborné večeře-výběr i kuchaři krásné okolí,příroda i1.pohled na hotel i do hotelu dobrá práce recepce, ochota vyhovět

  • krátká ordinační doba lékaře a málo času na pacienta problém s internetem žádná nabídka kultury v hotelu,byť i malá žádné sportovní vyžití propojení s dceřiným hotelem častější než po dvou hodinách nebezpečná podlaha ve sprše u snídaně chybí možnost doobjednání jídla-př volské oko obsluha končí ve 20 hod.,není možné si objednat nápoj třeba i na pokoj prach na dveřích chybí rychlovarná konvice-možnost pití snídaně-slabý výběr teplých jídel málo 100 stoprocent. šťáv

Personál
6
Služby
6
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Zdeňka Dvořáková

para, 15.5.2017

Jihočeský kraj

  • Cena ogólna
92 %
  • Líbil se nám kuchař,velice milý a ochotný, též na recepci,obě slečny.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Šárka H.

para, 2.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Vše perfektní Ubytování útulné, čisté Jídlo výborné, velký výběr Veškerý personál hotelu na 1* Krásné okolí a procházky Velice dopuručuji tento hotel!

  • Nemám nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.